Des de finals del segle XIX, la família Cuscó i Esteve practica la viticultura de forma artesanal elaborant els seus propis vins i caves. En l’actualitat, practica l’agricultura Ecològica a totes les seves finques.

La qualitat dels Vins i Caves del Penedès és un dels seus grans valors diferencials. Es tracta d’un reconeixement nacional i internacional a l’esforç personal i tecnològic del sector vitivinícola que s’ha guanyat a pols la credibilitat del consumidor.

Va ser l’any 1985 en que Josep Cuscó Berga i els seus fills van aconseguir, amb molta dedicació i esperit de superació, edificar el celler actual. Celler de concepció moderna, amb unes condicions excepcionals per a l’obtenció de grans Vins i Caves.

El Celler Cuscó Berga està ubicat en el petit poble de les Gunyoles d’Avinyonet del Penedès, situat a la part oriental de la comarca del Penedès. També pot delectar-se d’un dels paisatges més encantadors de la comarca del Penedès. Sorprèn al visitant l’espectacular vista del parc natural del massís del Garraf on es pot apreciar des de la part més nova del celler.

Celler Cuscó Berga ubicat a les portes del Parc Natural del Garraf i únic Celler del Penedès construït  sobre roca calcària natural del Massís del Garraf.

En aquest municipi, unes excavacions arqueològiques realitzades al jaciment del turó de la Font de la Canya, han permès documentar un notable ventall de materials, que relacionen aquest Municipi directament amb la pràctica de la vitivinicultura i el consum del vi a l’època dels fenicis durant el segle VII aC, i és confirma com l’origen de la vinya a Catalunya i un potent centre de mercaderies de l’antiguitat.

Elaborem i comercialitzem caves de la gamma Prèmium i Gourmet i vins negres, rosats i blancs varietals del Penedès de la marca “Cuscó Berga”. Aquests vins equilibrats i estructurats, han obtingut premis i reconeixements, al Tast a Cegues a l’estil Parker de la prestigiosa publicació dels ” 50 Greats Cavas ” i també a nivell internacional amb els 50 Great Sparkling Wines, aconseguint medalles d’Or durant els anys 2014 i 2016. Guardons també a la guia Peñin amb 90 i 93 punts, mencions al concurs Wine Up Club als productes Gold Taste 90+ i Medalla d’Or al XX concurs de Vins i Caves de Catalunya Girovi 2015 i 2024. Al prestigiós Concurs Internacional Decanter World Wine Awards 2024 90 Punts.

Actualment estem impulsant les vendes en el mercat exterior, principalment els països Nòrdics, Holanda, Bèlgica i Alemanya amb els nostres caves de la gama Prèmium i Gourmet. Però com a Celler petit que som, també volem donar-nos a conèixer a tot el Territori.