Objecte Social. cuscoberga.com, és una pàgina web informativa del celler Cuscó Berga i de venda dels seus vins i escumosos, a través d’una passarel·la de pagament externa, amb totes les garanties de privacitat i seguretat del marc legal vigent.

El web cuscoberga.com, no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que puguin derivar d’aquesta utilització o ús de la informació.

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, el titular de la pàgina web és CUSCÓ I ESTEVE, S.L. a partir d’ara CUSCÓ I ESTEVE, S.L. , amb domicili social a C/ ESPLUGUES, 708793 LES GUNYOLES (AVINYONET) BARCELONA proveïda de C.I.F. núm. B60804523 i amb adreça electrònica cuscoberga@cuscoberga.com, informant d’aquesta forma als usuaris de la pàgina web de la propietat d’aquesta.

Utilització de la pàgina web

L’usuari es compromet a fer un ús correcte i legal de la web cuscoberga.com, i no fer-ne ús per a desenvolupar activitats contràries a les lleis de dins el marc legal vigent.

Drets de Propietat Intel·lectual

CUSCÓ I ESTEVE, S.L. és titular dels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial de la totalitat dels continguts d’aquesta pàgina web.

Excepte un consentiment explícit per part de CUSCÓ I ESTEVE, S.L., queda terminantment prohibida la reproducció en qualsevol format de tots o part dels continguts d’aquesta pàgina web disseny.

Política de Protecció de Dades

L’usuari haurà de comunicar dades de caràcter personal per l’ús de determinats serveis.
Conforme a l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s’informarà l’usuari en el tractament d’aquestes dades, sent responsable d’aquest, CUSCÓ I ESTEVE, S.L.

Per qualsevol modificació d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, els usuaris, s’hauran d’identificar i dirigir-se a través de l’apartat de contacte de la web cuscoberga.com.